Bullet Journal újdonságok

Orbán Szilvi | január 01, 2018

Nem is olyan rég írtam róla, hogy ismét szeretnék visszatérni a Bullet Journal vezetéséhez, és ez az elhatározás azóta csak még jobban erősödött bennem, elkezdtem újra inspirációkat, tippeket gyűjtögetni, valamint ebben a bejegyzésben összeírtam azokat a dolgokat, amiket megtanultam ezalatt a 10 hónapnyi bullet journalozás alatt, így már semmi nem akadályoz meg abban, hogy az új évben újult erővel vethessem bele magam a BuJo világába.

Ebben a nagy újrakezdésben segítségemre lesz több újdonság is, mégpedig a Fiók jóvoltából, akik voltak olyan kedvesek és küldtek nekem egy kis csomagot, ha már a teadélutánjukra nem tudtam elmenni. Papírmániásként majd kiugrottam a bőrömből, amikor kinyitottam a dobozt, azt sem tudtam, mihez nyúljak először.


Az első dolog, amin megakadt a szemem, az egy gyönyörű, kék (Ice blue) Leuchtturm1917 Notebook volt, és már akkor tudtam, hogy mire fogom majd felhasználni. Régóta szerettem volna hálanaplót vezetni, ám valami miatt a BJ-ba ezt nem sikerült beépíteni. Méretéből adódóan mindig velem lehet (na jó, munkába nem vihetem, de máshova igen), így ha valami olyan történik velem, amiért hálás lehetek, azonnal feljegyezhetem, így nem felejtem majd el, de akár a nap végén is összegezhetem a napomat. A megvalósítással kapcsolatban már vannak terveim, és alig várom, hogy belekezdhessek! A lapok pontozottak és természetesen oldalszámokkal is el vannak látva a könnyebb navigálás érdekében. Ha esetleg karácsonyra egy ilyen noteszt kaptatok, de nem tudnátok, hogy mihez kezdjetek vele, ebben a posztban találtok pár tippet, hogy mivel töltsétek meg ;)


S hogy ne kelljen örökösen a tollat keresni, kaptam hozzá egy felragasztható tolltartó gumit is, természetesen a notesszel megegyező színben (hiába na, mindenre figyeltek :)). Egyszerűen csak fel kell ragasztani a notesz belsejébe, így már mindig velünk lehet a kedvenc tollunk, nem kell attól tartani, hogy elkeveredik. 


Nem is jöhetett volna jobbkor ez a MONTANA Sketchliner fekete kihúzó, ugyanis a kedvenc PIGMA MICRON tollam épp kifogyóban van, a STABILO tűfilc pedig vastag lenne egy ilyen kis noteszhez. A színe gyönyörű szép fekete, a két nagymamámnak vele írtam meg a karácsonyi ajándék mellé a képeslapokat, egész szép lett a végeredmény :)


A csomagban helyett kapott még egy 12 színből álló Semikolon öntapadós oldaljelölő szett is, aminek szintén nagyon örültem, mert ilyenekre mindig szükség van. Ráadásul nemcsak a szivárvány minden színében tündökölnek - ez egyébként jellemző a Fiók Bullet Journal kollekciójára is, a szivárvány minden színében kaphatóak a Leuchtturm1917 noteszek, bullet journalok -, hanem átlátszóak is, nem sima, egyszerű papírból készültek, így számomra még különlegesebbnek számítanak.


A képeslapnak és a matricának pedig külön örültem, hiszen nagyon szeretek képeslapokat kapni, ez egy remek gesztus volt tőlük, köszönöm szépen!

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm az ötleteket! :) Mindenképpen beszerzem én is ezeket a dolgokat. :)
    Boldog újévet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, hogy tetszett és boldog új évet kívánok neked is! :)

      Törlés
  2. Milyen meseszép dolgok!! *-* az oldaljelölő a kedvencem

    VálaszTörlés