20 napos lomtalanítási kihívás 11. nap - Ékszerek

Orbán Szilvi | augusztus 31, 2013
Hű, teljesen kiment a fejemből, hogy kellene egy záró bejegyzés a mai napról :) Ami jó rövid lesz, hiszen nekem személy szerint nem kellett ezzel foglalkoznom, mert nem olyan régen én már megcsináltam, egy másik téma apropójából :) Arról született is egy bejegyzés, amit itt olvashattok el, lényegében az ékszerek tárolásáról volt szó, arra mutattam néhány ötletet. De azért említettem most, meg, mert azóta lettek újabb olvasóim - őket ezúttal üdvözlöm itt - s hátha ők még nem olvasták :)

A mai feladatot sem engedtem bő lére reggel, csupán annyi volt, hogy mindenki nézzen az ékszeres doboza fenekére, s ami hibás és javítható, vigye el ékszerészhez :) Ennyi volt, hiszen az ékszereink közül nem szívesen dobál ki az ember semmit sem.

Esetleg, ha nagyon sok lenne (mert valaki nem tud ellenállni a kísértésnek egy-egy szép darab láttán, vagy esetleg egy kihagyhatatlan akció keretében kellette magát előttünk az üzletben) belőlük, s nem igazán hordjuk őket, nyugodtan el is ajándékozhatjuk, rendezhetünk csereakciót, vagy jótékonysági szervezetnek is leadhatjuk, biztos vannak olyan kislányok, lányok, hölgyek, akik nem engedhetik meg maguknak az efféléket, viszont szeretnének csinosak lenni. Sokan nem is gondolnak arra, hogy nemcsak ruhával, cipővel, táskával vagy könyvvel, írószerrel, játékkal lehet jótékonykodni.

Ti mennyire voltatok hatékonyak ma? Mit lomtalanítottatok? Hogy haladtok a listával?

2 megjegyzés:

  1. Irigy vagyok...Megvallom szerettem volna követni a lomtalanításban, de eddig nem jött össze, talán utolsó pár napra be tudok csatlakozni mégis. Viszont ahogy most körbenéztem magam körül, nagyon irigylem azt, aki most végig csinálja Veled a lomtalanítást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj, ha nem tudsz követni, ezek a bejegyzések mindig itt lesznek és bármikor végig lehet csinálni a lépéseket :) amikor kedved és energiád lesz ;)
      Azt nem tudom, hogy kik vannak, akik az elejétől csinálják velem, nem szoktak jelentkezni :)) De ha itt vannak és folyamatosan csinálják, nagyon boldog vagyok :)

      Törlés